Studio [Inactive]

Flaver13

Three Thousand Club
Flaver13 submitted a new role play:


Studio - (1 X 1)

Read more about this role play... 
Navn: Axel Larsen (Typisk dansk XP)


Alder: 19


Personlighed:


Axel er en intelligent munter person der gerne vil bringer glæde ud til folk. Han er gennemskuende og når han behøver at være det meget manipulerende. Han er kreativ og har en god sans for menesker, samtidig kan han være lidt arrogant men aldrig på en måde så man hader ham, han er en loyal ven og en man ikke vil have som sin fjende. Han er også konsekvent og en god leder


Bagrund:


Axel voksede op i et hjem hvor man finder et stabilt arbejde, men Axel havde altid været en der elskede musik og film. Der han blev ældre begyndte han at tegne og lære at spille musik, han studerede hårdt og fik høje karetkere, men det er ikke noget han gider at gå videre med der hans drøm er at lave film og animation. Hans forældre godkendte ikke hans drømme så der han var gammel nok flyttede han ud til en lejlighed i København (Man kan altid give flere detaljer senere i rollespillet ^^)


Udsende:


<p><a href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2014_05/Anime-boy-cool-hoodie-manga-Favim.com-410734.jpg.db3698a77e0aa041c2d6da28c2b10545.jpg" class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image"><img data-fileid="18179" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2014_05/Anime-boy-cool-hoodie-manga-Favim.com-410734.jpg.db3698a77e0aa041c2d6da28c2b10545.jpg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" alt=""></a></p>

 

Attachments

  • Anime-boy-cool-hoodie-manga-Favim.com-410734.jpg
    Anime-boy-cool-hoodie-manga-Favim.com-410734.jpg
    56.5 KB · Views: 10
Navn: Amalie Nielsen


Alder: 18


Personlighed:


Amalie er en stille pige, der holder sig mest for sig selv. Hun kan være en smule nærtagende, dog holder hun sine meninger for sig selv på det punkt. Hun føler sig akavet blandt andre mennesker; ved aldrig rigtig hvad hun skal sige.


Baggrund:


Siden hun var ganske lille har Amalie været den kreative type. Oftest kommer hendes kreativitet frem gennem tegninger og egne små manga serier. Hendes forældre er traditionelle og ser hendes kreativitet som en hobby. Derfor har Amalie aldrig fortalt dem, at hun vil uddanne sig indenfor kunstens verden.


Udseende:


1184162286_InvisableAnimeGirl%5B1%5D.jpg
 
Det var blevet frokost tid på skolen og sommeren ferien var nær, alle eleverne var oppe og køre og snakkede hele tiden om hvad de nu skulle lave. Axel gik ned a gangen med hans ven lige i hælende "Axel du kan ikke gøre det her mod mig" Sagde han


Axel smilte "Det gør jeg heller ikke, jeg gør det mod mig selv, det er mine penge så vidt jeg husker"


"Jamen at købe den ejendom er noget af et spring, dine forældre vil slå dig ihjel" Sagde Max


Axel vendte sig mod ham "Så det godt jeg er myndig ikke" Milte han og stak af ned af gangen for at hænge en plakat op, hvor han fortalte han søgte folk med kreative evner inden for at tegne eller historier eller et eller andet kreativt, Axel stod og nynnende mens han hang den op
 
Amalie sad for sig selv ved et af bordene ude på gangen med sin frokost; hun spiste aldrig sammen med sin klasse, da hun fandt dem alt for larmende. Der burde være en grænse for, hvor meget larm der måtte være i ét lokale ad gangen.


Hun kiggede rundt på gangen efter at have taget en bid af sin sandwich. Hun lagde hovedet på skrå, hendes øjne lysende af nysgerrighed, da hun så en, der var ved at sætte en plakat op. Fra hvor hun sad kunne hun lige nøjagtig læse at det havde noget at gøre med at han søgte kreative folk.


Da han gik væk fra plakaten, rejste Amalie sig fra sin plads og gik hen for at læse nærmere. Tilsyneladende søgte han efter folk med evnen til at tegne og lignende. *Det lyder ikke helt slemt* tænkte hun og overvejede hvad det skulle bruges til.
 
Axel forsatte ned af gangen med hans ven lige i hælende "Er du nu sikker på det er klogt at hyre en lige nu?"


Axel rystede sit hoved og smilede "Nej Max, jeg er faktisk overbevist om det er en super dårlig ide"


"Hvorfor gør du det så????" Spurgte Max


"Fordi jeg er bare sådan et fjols" Svarede Axel og forsatte


Max løb efter ham "Du gør aldrig noget medmindre du har en plan, hvad for dig til at tro at du kan starte et Studio op uden at have været på handelsskolen, film skolen et eller andet!"


"Max slap af, hvis jeg fejler så er det sådan det er, men vi giver folk som mig og dig en chance til at udtrykke sig selv" smilede han og vendte tilbage til sin klasse. Axel havde skrevet hvis nogen ønskede at komme til samtale hos ham så kunne de finde ham i det gamle musik lokale efter skole tid
 
Nederst på siden stod der at man kunne henvende sig i musik lokalet efter skole. Hm, kun et par timer mere og hun ville få at vide, hvad det handlede om. Det skadede jo ikke at møde op; hun kunne altid gå igen, hvis det ikke var noget for hende.


Hun gik tilbage til bordet hun havde sin ting ved, spiste færdig og gik til time. Hun havde dansk og engelsk tilbage. Engelsk kunne hun leve med, men dansk kunne virklig være kedeligt, især med den lærer hun havde. Han snakkede altid så monotont og virkede aldrig selv særlig interesseret i, hvad han stod og fortalte.


Et par timer, og en tegning her og der, senere stod hun foran det gamle musik lokale. Mon hun burde gå ind eller vente på gangen? Efter nogle sekunders overvejelse åbnede hun forsigtigt døren og kiggede ind.
 
Der hun åbnede blev hun mødt af blid piano musik og Axel der sad med lukkede øjne og koncentrerede sig om musikken og ikke andet. Han så virkelig ud til at nyde tonerne og hvordan han spillede
 
Så snart hun åbnede døren ramte tonerne hendes ører. Hun så hen mod pianoet og så ham der satte plakaten op i gangen sidde og spille med lukkede øjne. Hun nænnede ikke at forstyrre ham, da han så ud til at nyde at spille.


Hun stod i et stykke tid og observerede ham. Selvom hun ikke kendte melodien kunne hun høre at de i hvert fald lød godt. Han måtte have øvet sig længe.
 
Sangen sluttede og Axel åbnede sine øjne ganske langsomt, han bemærkede så en pige ved døren og han vendte sig mod hende og smilede venlight til hende "Hejyup!" (Må jeg stille et underligt spørgsmål?? ^^)
 
Amalie smilede ganske let til ham, da sangen sluttede. "Hej. Øhm, jeg så plakaten du satte op og jeg ser mig selv som en god tegner eller generelt en kreativ person." Hun blev stående, hvor hun var. Hun havde aldrig været tryg ved nærhed på grund af hendes generthed. "Hvad handler det her om? Hvorfor søger du kreative personer?" spurgte hun, gik direkte til sagen.


(Selvfølgelig ^^ )
 
Axel rejste sig op med et smil "Må jeg se dine tegninger?" Spurgte han bare og ignorerede det sidste spørgsmål


(Det lyder lidt klamt men siden du er 20 år så tager jeg chancen.. Har dine figurer nogen sinde haft S*x i dine rollespil??)
 
Uden et ord satte Amalie sin taske på gulvet og gravede sin blok frem mellem alle skole bøgerne. "Her." sagde hun og rakte blokken til ham.


Blokken indeholdt mange forskellige slags tegninger. Ansigter, hele personer og små en-sides tegneserier.


(Ofte. Men det er på andre hjemmesider, der fokuserer på den slags rp)
 
(Aha, skulle lige vide hvor langt jeg kunne gå med dig ^^ Det er også bare hvis det skulle ske så er det nok bedst vi holder den slags scener inde i den private chat ;3 )


"hmm" Han undersøgte dem og uden af se på hende spurgte han "Mit kongerige for en?" Han spurgte som om han gerne ville have hende til at færdig gøre sætningen
 
Til at begynde med forstod hun ikke, hvad han mente, men så gik det op for hende, at han ville have hende til at færdiggøre sætningen. Hun var dog ikke sikker på om han ville have hende til at sige noget bestemt, men for hende selv var det klart. "Frihed." svarede hun til sidst.


(Du har sikkert ret, selvom der nok ikke er ret mange herinde, der kan snakke dansk :b )
 
Ah, så han var ude efter noget specifikt. Det måtte være et citat fra noget. "Først og fremmest trænger jeg til en udfordring. For det andet... Hvad er jobbet helt præcist?"
 
Han smilede "Jeg vil give folk som dig og mig en chance.." Smilede han og samlede hendes tegninger "Du har et talent her, jobbet er simpelt" Han gav hende hendes tegninger tilbage "Drøm og tegn.."
 
This role play has been marked "inactive". Inactive role plays are defined as "role plays showing 0 activity within a 30 day period".


Please contact an @Rp Moderator if you feel this was a mistake or if you would like to have your role play reactivated.


Thank you for your participation within the RpNation!
 

Users who are viewing this thread

Back
Top